Bokningsprocessen

I. Förfrågan

Skicka en förfrågan via mail eller via instagram. Det finns tre paket att välja mellan. Önskar ni färre eller fler timmar kan jag sätta ihop ett paket för just er. När ni är redo för bokning skickas först ett avtal till er som ska godkännas. När handpenningen på 5000kr är betald är ert datum bokat och klart.

II. Planeringsmöte

Vi hittar en tid där vi bokar in ett planeringsmöte antingen över en kopp kaffe alternativt via ett videomöte. I samband med detta kommer jag sätta ihop ett planeringsdokument där allt från önskemål till tidsplanering kan skrivas in. Jag hjälper er mer än gärna med input gällande planering av dagen från att ni har bokat mig fram till bröllopsdagen.

III. Bröllopsdagen & Leverans

Vi har haft en superhärlig dag på ert bröllop. När jag kommer hem säkerhetskopieras samtliga bilder och inom några dagar får ni en sneak peek från dagen. När det har gått fem veckor har jag hunnit sortera ut de allra bästa bilderna från dagen som även har redigerats/färgkorrigerats i den stil ni kan se i mitt portfolio samt skickats till er i ett personligt onlinegalleri ni kan dela med era nära och kära.


Instagram: hallbeckphotography