Hej, jag heter Anders.

Jag är en fotograf från Helsingborg, Skåne. Min passion ligger i hur bild och film kan ta tillvara på ögonblick som varar för alltid.

Jag har alltid tyckt om att fotografera och lägga min prägel på bilderna. Jag började fotografera professionellt under 2016 och under 2018 var jag gäst och andrafotograf på min väns bröllop. Sen den dagen visste jag att det är människor jag vill fotografera och inte minst bröllop jag vill lägga mitt fokus på. Där finns det ett överflöd av glädje och känslor som bara väntar på att bli dokumenterade och ihågkomna.

Min syn på att vara bröllopsfotograf är först och främst att det är en stor ära att få vara med under någons viktigaste dag i livet, och att få dokumentera det utifrån min synvinkel är oerhört stort. Varje bröllop är unikt och har en unik story att berätta. För varje fotograf det finns att välja bland finns en unik stil och tillvägagångssätt. Jag lägger stor vikt vid den personliga relationen med mina kunder och lär gärna känna de jag ska fotografera på förhand. På så sätt blir det mer naturligt under bröllopsdagen och det känns mer som att jag är en fotograferande gäst än bara en "fotograf"

Vid sidan av bröllopen gör jag både foto- och filmjobb för privatpersoner och för företag.Referenser

Referenser

“Vi hade Anders med oss hela dagen på vårt bröllop och vi kunde inte varit mer nöjda! Både med bilderna men också med personen bakom kameran, varm och lugn och proffsig!
Rekommenderas verkligen!”