Er Berättelse Är Unik

Förbededelser


Dagen börjar helt naturligt med era förberedelser - sminkning, håruppsättning och påklädning tillsammans med era nära. För att skapa förutsättningar att få de bästa bilderna - placera er i ett rum nära fönster för det naturliga fina ljus det ger.

Detaljer


Vill ni ha bilder på era inbjudningskort, ringar, skor, klockor och smycken - ha dessa nära till hands under förberedelserna.

Tärnor och marskalkar


Denna del av dagen ger också tid för att fota er tillsammans med era tärnor och marskalkar som hjälper er att förbereda er inför dagen.

Porträtt


Porträttfotograferingen brukar äga rum antingen före vigseln eller efter vigseln. Min rekommendation är att göra det som känns bäst eller som passar bäst i er planering. Det finns inget rätt eller fel. Om möjligt, avsätt ca en timme till porträtt för att ha marginal för eventuella förseningar.

Regn på bröllopsdagen


"Vad gör vi om det regnar på vår bröllopsdag" är ett vanligt orosmoment hos många brudpar. Särskilt när det kommer till fotograferingen, det kommer ju aldrig bli några fina bilder? Det kommer det, det kan jag lova. Man kan också söka efter en plats som är skyddad någorlunda från regn alternativt ta bilder inomhus i en fin lokal.

Vigsel


När det är dags för vigsel så går kameran på tyst läge vilket gör att den blir helt ljudlös. Om vigseln tar plats i en kyrka är jag extra noga med att inte blockera era gästers vy under längre stunder utan försöker placera mig på ställen där jag varken hörs eller syns. Allt fokus på er!

Gruppbilder


Efter gratulationerna brukar det oftast passa bra att ta bilder med familj, släkt och vänner.

Middag


Vid middagen tar jag en något mer passiv roll just när maten serveras och låter er och era gäster äta. Här passar även jag på att få i mig något. Kameran kommer fram mellan rätterna och vid tal, lekar och andra upptåg!

Golden Hour


En timme innan solnedgång fram till att solen passerar horisonten infinner sig Golden Hour - som ger ett fantastiskt varmt och mjukt ljus. Planera in 10 minuter någon gång mellan rätterna (beroende på tid på året) om ni vill fånga detta. Rekommenderas starkt!

Sparkler Exit


När mörkret faller kan man passa på att dra igång festen med tomtebloss. Ställ upp gästerna på två led eller i en ring med musik i bakgrunden och dansa er genom.

Festen


När festen drar igång brukar humöret vara på topp och danserna lite mer galna! Jag minglar gärna med er och era gäster och fångar oförglömliga ögonblick.